OPTISIS NA CABLE DAYS 2017 V SALZBURGU

CABLE DAYS 2017 – Konferenca za kabelsko televizijo in širokopasovno omrežje

9. in 10. november 2017 bo Optisis prisoten na Cable Days 2017 v Salzburgu v Avstriji. Cable Days – konferenca za kabelsko televizijo in širokopasovno omrežje je strokoven dogodek za operaterje kabelskih omrežij, izdajatelje televizijskega programa in ponudnike storitev Telekomunikacijskega in radiodifuznega združenja WKÖ. Letošnja konferenca bo predstavila celovit program na temo “Digitalni darvinizem – Ali se bo vse spremenilo?”

Optisis bo prisoten kot sponzor in razstavljalec.

Vabimo vas, da nas obiščete na razstavnem prostoru 14.

Za več informacij obiščite: https://www.wko.at/site/cable-days/start.html

OPTISIS bo prisoten na ECEBE 2017

3. in 4. oktober 2017 bo Optisis sodeloval na mednarodni razstavi in konferenci ECEBE 2017 (20. East and central European broadband expo) v Budimpešti na Madžarskem.

ECEBE je največji dogodek na področju kabelskih, satelitskih in širokopasovnih medijev v regiji.

Dobrodošli ste, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru C1.

Za več informacij obiščite

http://www.ecebe.eu/

Nov dizajn PON uličnega kabineta

ACE je certificiran in zajamčen koncept pasivnih FTTx omrežij. ACE kot popoln koncept ponuja širokopasovnemu trgu novo vizijo gradnje optičnih omrežij.

ACE je tokrat predstavil novo zasnovo PON uličnega kabineta. ACE PON ulični kabinet je kompaktna točka za distribucijo priključkov. Kabinet lahko sprejme do 288 SC ali 576 LC pozicij. Delilnike je mogoče namestit kasneje, ko so stranke priključene. Vsi priključki strank so dostopnI za enostavno namestitev.

Glavna prednost ACE PON uličnega kabineta je majhna dimenzija z visoko gostoto.

PON cabinett

 

Optisis na ANGA COM 2017

Med 30. majem in 1. junijem je v Kölnu (Nemčija) potekal ANGA COM 2017.

ANGA COM je že več kot 15 let vodilni evropski sejem in kongres za kabelske operaterje in ponudnike vsebin. Sejem je tako namenjen omrežnim operaterjem, proizvajalcem, ponudnikom storitev, ponudnikom vsebin,  svetovalcem in drugim organizacijam na področju telekomunikacij in medijske industrije.

Na dogodku je bilo več kot 18.000 obiskovalcev in 450 razstavljalcev iz 37 držav.
Glavne teme letošnjega dogodka so bile: Gigabit Networks, Internet of Things, Personalized TV, TV Everywhere, Multiscreen, All over IP in WiFi.

Optisis je bil prisoten kot obiskovalec, saj je sejem odlična priložnost za številna srečanja in sestanke s strankami in poslovnimi partnerji.

Konferenca ZKOS 2017 v Portorožu

Med 07. – 09. junija 2017 je v Kongresnem centru Grand hotela Portorož potekala programska konferenca Združenja kabelskih operaterjev Slovenije.
Dogodek, ki so se ga udeležili številni programski ponudniki, dobavitelji TV programov, ponudniki informacijsko komunikacijskih tehnologij in opreme, je bil ocenjen kot izredno uspešen.
Optisis je na dogodku bil prisoten kot sponzor dogodka.

Kontaktirajte nas

Izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.