OPTISIS PREDSTAVLJEN V NAGRA CHANNEL SALES PARTNER NEWSLETTER

NAGRA v novicah in na spletni strani predstavlja svoje izkušene partnerje.  Ponosni smo, da smo bili izbrani kot prvi. Zaupanje upravičujemo z znanjem, izkušnjami in številnimi realiziranimi projekti, saj s podjetjem NAGRA (in prej Conax) sodelujemo že več kot 14 let.

Channel Sales Partner Spotlight: Optisis

NEXT-GENERATION PON: NG-PON2 IN XGS-PON

Zahteve po pasovni širini se bodo v naslednjih letih povečevale hitreje kot kdaj koli prej. Na področju standardizacije naslednje generacije PON omrežij (Next-Generation PON) je v zadnjem času bil dosežen velik napredek. Posledica tega je, da sta standardizirani dve novi tehnologiji PON omrežij, ki sta pripravljeni za uporabo: NG-PON2 in XGS-PON.

Obe tehnologiji, NG-PON2 in XGS-PON, prenašata podatke preko optičnih kablov in omogočata visoko zmogljive povezave s hitrostmi do 10Gbp (in več),  ob tem pa tehnologiji lahko sobivata z obstoječinimi PON tehnologijami na istem optičnem vlaknu do posameznega naročnika.

Calix Next-Generation PON rešitve, kot del naše Optisis rešitev za dostopovna omrežja, podpirajo tako NG-PON2 kot XGS-PON tehnologijo.

Calix je s tehnologijo NG-PON2 uspešno vzpostavil delujoča omrežja pri nekaterih največjih ponudnikih spletnih servisov, kot so Verizon v ZDA,  CityFiber VB, Northpower Fibre NZ, Pilot Mannhatan NY/ZDA.

Podjetje Optisis je kot eno izmed prvih v regiji, vzpostavilo dva delujoča sistema s tehnologijo NG-PON2 in XGS-PON, ki sta bila namenjena operaterjem za testiranja in predstavitve.

Več o Next-Generation PON, ki lahko sobiva z drugimi PON tehnologijami na isti optični infrastrukturi, lahko najdete v White paper: Next-Generation PON: Eliminating physical constraints from the access network.

Če vas zanima, kako vam lahko pomagamo pri uvajanju novih tehnologij v vaše omrežje, nas prosim kontaktirajte.

 

SE VIDIMO NA CABLE DAYS 2018 V SALZBURGU

Vljudno vas vabimo, da se srečate z našo ekipo v Salzburgu na CABLE DAYS 2018 8. in 9. novembra 2018. Cable Days – strokovni dogodek za operaterje kabelskih omrežij, izdajatelje televizijskega programa in ponudnike storitev bo potekal v kongresnem centru v Salzburgu.

Na konferenci bo predstavljen program na temo »Individualizirani svet televizije«.  Optisis bo prisoten kot sponzor in razstavljavec na razstavnem prostoru št. 14.

Za več informacij obiščite: https://www.wko.at/site/cable-days/programm-2018.html

ECEBE 2018

Vabimo vas, da spoznate našo ekipo v Budimpešti na dogodku ECEBE 2018 – 21. vzhodno in srednjeevropski sejem širokopasovnih rešitev med 17. in 18. oktobrom 2018.

Optisis bo prisoten na razstavnem prostoru B4.

Vljudno vabljeni.

Za več informacij obiščite

http://www.ecebe.eu/

IBC 2018, Amsterdam, 13. – 18.09.2018

Med  13. in 18. septembrom je v Amsterdamu potekal IBC 2018. Konferenca in sejem, ki velja za najvplivnejši dogodek na področju medijev, zabave in tehnologije. Dogodka so se udeležili tudi predstavniki iz Optisisa in ga izkoristili za pogovore s številnimi poslovnimi partnerji.

IBC je letos obiskalo več kot 57.000 obiskovalcev, sodelovalo je več kot 1.700 razstavljalcev.

OPTISIS PREJEL NAGRADO CONAX »CHANNEL OF THE YEAR«

Conax kot vodilni ponudnik varnostnih rešitev za digitalno televizijo in distribucijo vsebin je predstavil letne nagrade svojim tehnološkim in poslovnim partnerjem. Ponosni smo, da je Optisis prejel nagrado »Channel of the year«.

Poleg tega je Beenius, prav tako podjetje iz skupine Smart Com, prejel nagrado »Hunting award«.

Veselimo se nadaljnjega sodelovanja.

OPTISIS NA KONFERENCI ZKOS 2018 IN CALIX PREDSTAVITEV

V prostorih Kongresnega centra Grand Hotela Portorož je med 06. in 08. junijem 2018 potekala programska konferenca Združenja kabelskih operaterjev Slovenije.
Na dogodku se srečajo kabelski operaterji iz Slovenije, programski ponudniki, dobavitelji TV programov in ponudniki informacijsko komunikacijske opreme.
Thomas Martin, s podjetja Calix, ki je naš pomemben partner, je na konferenci imel predstavitev Upravljanje Wi-Fi omrežja. Ponudnik storitev ima namreč priložnost pri reševanju težav z domačim WiFi omrežjem izboljšat uporabniško izkušnjo, poenostavti uporabo in s tem kreirat nove tržne priložnosti.

Optisis je tudi letos na dogodku bil prisoten kot sponzor.

 

OPTISIS SE BO UDELEŽIL SEJMA BREKO Glasfasermesse 2018

Ponosno sporočamo, da bo Optisis prisoten 13. in 14. marca 2018 na sejmu BREKO Glasfasermesse 2018 v Frankfurtu v Nemčiji. Veselimo se, da vam bomo lahko prestavili rešitve za hitro, zanesljivo in prilagodljivo optično omrežje. Obiščite nas na razstavnem prostoru št. 138b, Kongresni center Messe Frankfurt am Main.

BREKO Glasfasermesse je največji dogodek s področja optike v Nemčiji. Dogodek je odlična kombinacija sejma, konference, seminarjev in mreženja. Za več informacij obiščite: https://brekoverband.de/breko-glasfasermesse-2018

OPTISIS NA CABLE DAYS 2017 V SALZBURGU

CABLE DAYS 2017 – Konferenca za kabelsko televizijo in širokopasovno omrežje

9. in 10. november 2017 bo Optisis prisoten na Cable Days 2017 v Salzburgu v Avstriji. Cable Days – konferenca za kabelsko televizijo in širokopasovno omrežje je strokoven dogodek za operaterje kabelskih omrežij, izdajatelje televizijskega programa in ponudnike storitev Telekomunikacijskega in radiodifuznega združenja WKÖ. Letošnja konferenca bo predstavila celovit program na temo “Digitalni darvinizem – Ali se bo vse spremenilo?”

Optisis bo prisoten kot sponzor in razstavljalec.

Vabimo vas, da nas obiščete na razstavnem prostoru 14.

Za več informacij obiščite: https://www.wko.at/site/cable-days/start.html

OPTISIS bo prisoten na ECEBE 2017

3. in 4. oktober 2017 bo Optisis sodeloval na mednarodni razstavi in konferenci ECEBE 2017 (20. East and central European broadband expo) v Budimpešti na Madžarskem.

ECEBE je največji dogodek na področju kabelskih, satelitskih in širokopasovnih medijev v regiji.

Dobrodošli ste, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru C1.

Za več informacij obiščite

http://www.ecebe.eu/

Kontaktirajte nas

Izpolnite kontaktni obrazec in z veseljem vam odgovorimo v najkrajšem možnem času.