Aktivna oprema

Na voljo je več tehnologij in komponent za izgradnjo FTTH omrežij. Za pravilno odločitev je poleg stroškov potrebno upoštevat kakovost, pasovno širino in zanesljivost. Pri Optisisu se tega zelo dobro zavedamo. Da lahko našim strankam zagotovimo najboljšo rešitev nudimo kvalitetno, zanesljivo in zmogljivo aktivno opremo za izgradnjo komunikacijskih omrežij nove generacije.

Showing 1–9 of 19 results

CALIX Giga produkti

Calix GigaCenter je naslednja generacija platforme za dostavo storitev k uporabniku in razširitev dostopovnega omrežja do doma. Deluje kot strateška lokacija za nadzor gigabitne izkušnje. Podpira širokopasovno povezavo v domu in upravlja naročnikove glasovne, podatkovne in video storitve. Ta inteligentna, visoko zmogljiva platforma storitev združuje 2,5 GPON optični vmesnik z funkcijami switchinga in routinga, ki upravlja omrežni promet s hitrostjo do 1 Gbps.

Več v opisu.

CAM moduli

CAM moduli je ena izmed uporabniku najbolj prijaznih potrošniških naprav za dostop do digitalnh vsebin na trgu. Z vstavitvijo CAM modula v CI (Common Interface) režo na hrbtni strani televizorja skupaj s pametno kartico lahko naročnik enostavno začne gledati kodirane vsebine na TV-ju. Nobene potrebe po kakršnih kolih dodatnih kablih, daljinskem upravljalniku ali set-top-boxu. Primeren za uporabo tako na glavnem kot drugem ali tretjem TV-ju v gospodinjstvu.
Različni CAM moduli so neopazno integrirani in v skladu z različnimi izdajami Canax Contega. Conax Contego je zelo fleksibilni in prilagodljiv sistem za zaščita vsebin satelitskih, kabelskih, zemeljskih, IP in OTT omrežij.

CCAP

S Casa Systems zagotavljamo visoko zmogljive rešitve za vsak tehnološki premik v kabelskem dostopovnem omrežju. Zasnovana za dostavljanje gigabit storitev platforma Casa CCAP (Converged Cable Access Platform) omogoča nemoten prehod iz DOCSIS® 3.0 to DOCSIS 3.1.
DOCSIS PHY in MAC, EdgeQAM video, usmerjanje in MPLS, upravljanje nadzora naročnikov in prometa v enem ohišju. Samo CCAP zagotavlja video in podatke preko enega porta v komercialno uporabo. Casa Systems so bili prvi, ki ponujajo CCAP za popolno integrirano zagotavljanje glasu, videa in podatkov v eni platformi, zmanjšujejo kompleksnost in stroške ter hkrati izboljšujejo učinkovitost.

Conax Contego pametne kartice

Tradicionalna in preizkušena metoda za zagotavljanje oddajanje plačljive televizije na digitalnih sprejemnikih in TV-jih je pametna kartica. Conax Contego pametna kartica je specializirana kriptografska naprava, ki se uporablja za nadzorovan dostop do vsebin na digitalnih sprejemnikih in TV-jih. Nagra zagotovlja najvišjo raven varnosti in razpoložljivost uporabe na čim večih napravah s sodelovanjem s proizvajalci DVB čipov in laboratoriji za varnostno certificiranje.

CWDM

CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexers) je kot samostojni modul namenjen za multipleks (mux) ali de-multipleks (demux) optičnih signalov v CWDM sistemih z več kanali. Značilnosti CWDM-a so nizke izgube, visoko izolacija in odlična okoljska stabilnost. Je stroškovno učinkovita rešitev za sisteme z več valovnimi dolžinami.

Dostopovna stikala

MetroStar 4000 (MS4000) je nova generacija Gigabit Ethernet L2+ dostopovnih stikal, namenjenih za potrebe podjetij in FTTH omrežij. MS4000 zagotavlja uporabniško izkušnjo, ki ustreza današnjim izzivom najzahtevnejših FTTH in poslovnih omrežij.
MS4000 je dostopovno stikalo Layer 2 namenjeno dostopovnem omrežju z visoko zmogljivim preklaplanjem in razvršanjem prometa.

Več v opisu.

DRG

DRG je robusten, visoko zmogljiv in opremljen s številnimi funkcijami, ki podpirajo triple-play funkcionalnost. Rezidenčni prehod za Point-to point optično omrežje je namenjen tako za uporabo doma, kot za manjša ter srednje velika podjetja. Ponuja super hitro multi-play storitve po celotnem domu naročnika ali podjetja. Omogoča popolno upravljanje, je enostaven za namestitev in zanesljiv. DRG se lahko hitro in preprosto pritrdi na optični priključek s strani končnega uporabnika in ponuja »future-proof ‘pay-as-you-grow’« uvajanje storitev.

E7-2 modularni dostopovni sistem

Calix E7-2 modularni dostopovni sistem omogoča, da se uporabi pasovna širina, ki jo potrebujete sedaj. S prilagodljivostjo omogoča enostavno slediti povečanim zahtevam. E7-2 je modularno dvo-režno, 1RU ohišje, ki omogoča katerokoli kombinacijo VDSL2, NG-PON2, GPON, Active Ethernet / point-to-point Gigabit Ethernet, 10GE in GE storitev.

Več v opisu.

E7-20 Multi-terabit dostopovni sistem

Calix E7-20 je izjemno zanesljiv, preizkušen in zmogljiv sistem v kombinaciji z GPON sistemom z največjo gostoto za uporabniške in poslovne storitve. Prav tako zagotavlja visoko gostoto za Point-to-Point GE / Active Ethernet storitve in 10G agregacijo dostopovnega omrežja. E7-20 zagotavlja vrhunsko učinkovitost delovanja brez žrtvovanja prilagodljivosti pri nameščanju in funkcionalnosti storitev. To omogoča ponudnikom storitev, da se osredotočijo na rast prihodkov s pomočjo raznolikih ponujenih storitev.

Več v opisu.