CATV/HFC/DOCSIS

Pasovna širina je v središču pri dostavi vsebine in njegova učinkovitost je najpomembnejša za kakovost omrežja naslednje generacije. Pri razvoju omrežja z visoko hitrostjo ostaja ključnega pomena, poleg širokopasovne internetne povezave, zagotavljanje bogatih televizijskih storitev. Prava CATV rešitev omogoča, da vsaka naslednja generacija FTTx sistema dostavi HD video vsebine, ne da bi vplivala na Ethernet pasovno širino. HFC produkti v našem portfelju ponujajo rešitev visoke vrednosti in z nizkimi stroški za uvajanje HFC omrežja.

Prikazanih 4 rezultatov

CCAP

S Casa Systems zagotavljamo visoko zmogljive rešitve za vsak tehnološki premik v kabelskem dostopovnem omrežju. Zasnovana za dostavljanje gigabit storitev platforma Casa CCAP (Converged Cable Access Platform) omogoča nemoten prehod iz DOCSIS® 3.0 to DOCSIS 3.1.
DOCSIS PHY in MAC, EdgeQAM video, usmerjanje in MPLS, upravljanje nadzora naročnikov in prometa v enem ohišju. Samo CCAP zagotavlja video in podatke preko enega porta v komercialno uporabo. Casa Systems so bili prvi, ki ponujajo CCAP za popolno integrirano zagotavljanje glasu, videa in podatkov v eni platformi, zmanjšujejo kompleksnost in stroške ter hkrati izboljšujejo učinkovitost.

CWDM

CWDM (Coarse Wavelength Division Multiplexers) je kot samostojni modul namenjen za multipleks (mux) ali de-multipleks (demux) optičnih signalov v CWDM sistemih z več kanali. Značilnosti CWDM-a so nizke izgube, visoko izolacija in odlična okoljska stabilnost. Je stroškovno učinkovita rešitev za sisteme z več valovnimi dolžinami.

LTE153-6000

Oddajnik LTE153-6000 je zasnovan za zagotavljanje optimalne zmogljivosti na dolge optične razdalje z nizko disperzijo. Je idelana rešitev kadar omrežje zahteva prenose na dolgih razdaljah, ki podpirajo RF aplikacije od 85 do 1003 MHz up do 150 km.
LTE153-6000 omogoča chirp-free način delovanja z zelo ozkem spektru. Oddajnik zagotovlja zanesljivost in odlične zmogljivosti.

Optična platforma AIMA 3000

AIMA3000 (Advanced Intelligent Multi-services Access) je nova platforma za glavno postajo (headend) z visoko gostoto in nizko porabo, ki omogoča operaterjem graditi ali nadgraditi omrežje za zadovoljitev današnjih in prihodnjih zahtev po dostopu storitev.
AIMA3000 omogoča enostaven prehod na IP omrežje z zagotavljanjem cele serije inteligentnih, medoperativnih, RF in optičnih modulov za HFC, RFoG, PON in drugih aplikacij.
Nov dizajn zavzema 4 HE višine. Ima 17 rež (0-16) za uporabniške module z visoko gostoto in integrirane panele, spredaj in zadaj, za dostop vlaken, ki omogočajo lažje upravljanje vlaken.