Dostopovna omrežja

Storitve z večjo pasovno širino in nižje marže v čedalje bolj konkurenčnem okolju zahteva od ponudnika storitev iskanje vedno novih rešitev. Dostopovna stikala v naši ponudbi nudijo pametno rešitev omrežja s poudarkom na izkušnjah končnih uporabnikov, pametnih funkcijah in enostavnim delovanjem.

Prikazanih 4 rezultatov

CALIX Giga produkti

Calix GigaCenter je naslednja generacija platforme za dostavo storitev k uporabniku in razširitev dostopovnega omrežja do doma. Deluje kot strateška lokacija za nadzor gigabitne izkušnje. Podpira širokopasovno povezavo v domu in upravlja naročnikove glasovne, podatkovne in video storitve. Ta inteligentna, visoko zmogljiva platforma storitev združuje 2,5 GPON optični vmesnik z funkcijami switchinga in routinga, ki upravlja omrežni promet s hitrostjo do 1 Gbps.

Več v opisu.

Dostopovna stikala

MetroStar 4000 (MS4000) je nova generacija Gigabit Ethernet L2+ dostopovnih stikal, namenjenih za potrebe podjetij in FTTH omrežij. MS4000 zagotavlja uporabniško izkušnjo, ki ustreza današnjim izzivom najzahtevnejših FTTH in poslovnih omrežij.
MS4000 je dostopovno stikalo Layer 2 namenjeno dostopovnem omrežju z visoko zmogljivim preklaplanjem in razvršanjem prometa.

Več v opisu.

E7-2 modularni dostopovni sistem

Calix E7-2 modularni dostopovni sistem omogoča, da se uporabi pasovna širina, ki jo potrebujete sedaj. S prilagodljivostjo omogoča enostavno slediti povečanim zahtevam. E7-2 je modularno dvo-režno, 1RU ohišje, ki omogoča katerokoli kombinacijo VDSL2, NG-PON2, GPON, Active Ethernet / point-to-point Gigabit Ethernet, 10GE in GE storitev.

Več v opisu.

E7-20 Multi-terabit dostopovni sistem

Calix E7-20 je izjemno zanesljiv, preizkušen in zmogljiv sistem v kombinaciji z GPON sistemom z največjo gostoto za uporabniške in poslovne storitve. Prav tako zagotavlja visoko gostoto za Point-to-Point GE / Active Ethernet storitve in 10G agregacijo dostopovnega omrežja. E7-20 zagotavlja vrhunsko učinkovitost delovanja brez žrtvovanja prilagodljivosti pri nameščanju in funkcionalnosti storitev. To omogoča ponudnikom storitev, da se osredotočijo na rast prihodkov s pomočjo raznolikih ponujenih storitev.

Več v opisu.