IP/Ethernet/MPLS

S široko paleto visoko zmogljivih usmerjevalnikov in stikal pokrivamo celoten sklop omrežja od dostopa do hrbtenice. Zavedamo se, da naše stranke potrebujemo omrežje, ki ne zadovoljuje le potrebe današnjih izzivov, ampak tudi zahteve jutrišnjega dne. Naša strokovnost nam zagotavlja, da strankam pomagamo gradit hitro, stroškovno učinkovito in zanesljivo omrežje. Našo odličnost dokazujemo s certificiranimi inženerji.

Prikazanih 3 rezultatov

Usmerjevalniki

Storitve, kot so HD video streaming, storitve v oblaku, mobilna povezljivost kadarkoli in kjerkoli, ne samo, da porabijo ogromne zmogljivosti omrežja, ampak ustvarijo večjo stopnjo zahtevnosti za delovanje omrežja.

Več v opisu.

Stikala

Stikala za naslednjo generacijo IP omrežij, ki jih uporabljamo pri naših rešitvah, zagotavljajo celovite, prilagodljive in visoko zmogljive omrežne rešitve, ki podpirajo današnje zahteve. Zagotavljajo poenostavljeno uporabo in upravljanje omrežja. Na voljo je tudi rešitev s skladovnimi stikali za zmanjšanje stroškov, zagotavljanje varnosti in celovitosti podatkov v omrežjih in uvajanje računalništva v oblaku.

Več v opisu.

Optični vmesniki

V naših rešitvah uporabljamo optične vmesnike Skylane Optics, ki je vodilni ponudnik vmesnikov za optične komunikacije. Tesno sodelujemo z našimi strankami, da bi našli najboljše rešitve za vsako aplikacijo in vse glavne platforme. Optični vmesniki so visoke kakovosti in preizkušeni z najsodobnejšo testno opremo za preverjanje tehničnih zmogljivosti.