Uporabniške naprave

V našem prodajnem programu ponujamo Conax module (Conditional Access Modules), ki zagotavljajo visoke varnostne standarde in AVM produkte za visoke hitrosti širokopasovnih priključkov in pametna domača omrežja.

Prikazanih 3 rezultatov

CAM moduli

CAM moduli je ena izmed uporabniku najbolj prijaznih potrošniških naprav za dostop do digitalnh vsebin na trgu. Z vstavitvijo CAM modula v CI (Common Interface) režo na hrbtni strani televizorja skupaj s pametno kartico lahko naročnik enostavno začne gledati kodirane vsebine na TV-ju. Nobene potrebe po kakršnih kolih dodatnih kablih, daljinskem upravljalniku ali set-top-boxu. Primeren za uporabo tako na glavnem kot drugem ali tretjem TV-ju v gospodinjstvu.
Različni CAM moduli so neopazno integrirani in v skladu z različnimi izdajami Canax Contega. Conax Contego je zelo fleksibilni in prilagodljiv sistem za zaščita vsebin satelitskih, kabelskih, zemeljskih, IP in OTT omrežij.

Conax Contego pametne kartice

Tradicionalna in preizkušena metoda za zagotavljanje oddajanje plačljive televizije na digitalnih sprejemnikih in TV-jih je pametna kartica. Conax Contego pametna kartica je specializirana kriptografska naprava, ki se uporablja za nadzorovan dostop do vsebin na digitalnih sprejemnikih in TV-jih. Nagra zagotovlja najvišjo raven varnosti in razpoložljivost uporabe na čim večih napravah s sodelovanjem s proizvajalci DVB čipov in laboratoriji za varnostno certificiranje.

FRITZ! produkti za domače omrežje

FRITZ! je edinstvena kombinacija napredne strojne in programske opreme. Rezultat so vrhunski, visoko zmogljivi izdelki, ki so enostavni za uporabo. Visoke hitrosti povezave, varen WLAN in priročna telefonija vam naredijo domače omrežje iz kateregakoli omrežja. Naj bo to računalnik, tablica ali pametni telefon – vsaka naprava je lahko priključena na FRITZ! Box. In najboljše od vsega je, da je namestitev tako preprosta, da bodo uporabniki na spletu v nekaj minutah.
Če je potrebno se lahko FRITZ!Powerline in FRITZ!WLAN Repeater uporabi za razširitev omrežja, medtem, ko Wireless AC zagotovi dodatno povečanje hitrosti. Z Smart home FRITZ! produkti lahko merimo porabo energije, samodejno preklaplanje in še več.