Uporabniške terminalske naprave

Operaterji, ponudniki storitev, monterji in končni uporabniki se zanašajo na kreativne rešitve za izpolnitev njihovih FTTH potreb. Obstajajo dobri razlogi zakaj. Produkte v našem portfoliju, na evropskem trgu vodilnega ponudnika v razvoju in dobavljivosti FTTH opreme za dom, odlikuje odličen design in uporabnost. Produkti so fleksibilni in prilagodljivi. Stroškovno učinkoviti in inovativni. Zanesljivi in enostavni za namestitev.

Prikazanih 4 rezultatov

DRG

DRG je robusten, visoko zmogljiv in opremljen s številnimi funkcijami, ki podpirajo triple-play funkcionalnost. Rezidenčni prehod za Point-to point optično omrežje je namenjen tako za uporabo doma, kot za manjša ter srednje velika podjetja. Ponuja super hitro multi-play storitve po celotnem domu naročnika ali podjetja. Omogoča popolno upravljanje, je enostaven za namestitev in zanesljiv. DRG se lahko hitro in preprosto pritrdi na optični priključek s strani končnega uporabnika in ponuja »future-proof ‘pay-as-you-grow’« uvajanje storitev.

FiberTwist

FiberTwist je edinstvena FTTH povezljiva rešitev, ki na novo opredeljuje velikost, preprostost namestitve in fleksibilnost za distribucijo optične pasovne širine po domu. S FiberTwistom potrebuješ samo en produkt za različne scenarije vašega omrežja. FiberTwist je rešitev, ki jo lahko priključi končni uporabnik in s tem odpravi stroške namestitve. Je dovolj kompakten (110 x 110 x 46 mm), da se lahko namesti kjerkoli v hiši.

Več v opisu.

Hybrid

Hybrid je popolnoma modularni FTTH prehod, ki daje možnost, da izberete funkcionalnosti, ki jih želite, brez potrebe po zamenjavi celotnega produkta. Storitveni in omrežni nivo sta ločena, kar pomeni modularno, stroškovno učinkovito in prilagodljivo prehodno rešitev, ki se ujema z vsemi vrstami FTTH omrežij.

Več v opisu.

Platinum

Platinum rezidenčni prehod je triple-play usmerjevalnik z najnovejšo Wi-Fi tehnologijo. Združuje visoko zmogljivost in vrhunski dizajn. Namestitev je prilagodljva preko optičnega ali bakrenega vmesnika, medtem, ko uporabniku prijazen vmesnik omogoča preprosto konfiguracijo. Z različnimi možnostmi upravljanja, TR-069 ali GAPS, lahko enostavno upravljaš in spremljaš FTTH omrežje vso pot do rezidenčnega prehoda. Platinum ponuja zmogljive funkcionalnosti vključno gigabit usmerjanje, telefonijo, sočasno WLAN in USB.