Optični kabli

Z željo zagotovit najustreznejšo rešitev in izpolnit različne zahteve naših strank ponujamo široko paleto optičnih kablov proizvajalca TKF. Nudimo celoten spekter, od kablov z enostavno konstrukcijo in 1 vlaknom, do kablov z 912 vlakni. Uporabljajo se v različnih aplikacijah – vpihovanje v cevi, direkten vkop za hrbtenična in dostopovna omrežja, montažo na drogove različnih razdalj …

TKF – Catalogus Telecom

Showing 1–9 of 33 results

Distribucijski inštalacijski optični kabel

Distribucijski inštalacijski optični kabel vsebuje več suho zaščitnih vlaken G.657.A1, ki omogoča nizek radij krivljenja, natezne elemente iz armidnih vlaken, kar zagotavlja dobro natezno trdnost in plašč kabla iz brezhalogenskih termoplastičnih zmesi (LSZH). Posamezna vlakna so primerna za direktno montažo priključka. Uporablja se za notranje inštalacije v suhih prostorih, v notranjosti telekomunikacijskih in podatkovnih sistemih.

Optični kabel Break-Out

Optični kabel Break-Out je sestavljen iz več simplex kablov. Plašč kabla je iz brezhalogenskih termoplastičnih zmesi (LSZH). Kabel je primeren za notranje inštalacije v suhih prostorih, v notranjosti telekomunikacijskih in podatkovnih sistemih.

Optični kabel CTC

Optični kabel CTC (Central Tube Cable) je lahek, brez metalnih elementov, z zaščito proti glodalcem, vzdolžna zaščita proti vdoru vode. Kabel je primeren za vpihovanje v cevi manjšega premera.

Optični kabel CTC ADSS

CTC ADSS (Central Tube Cable All Dielectric Self Supporting Cable) je zunanji optični kabel namenjen za montažo na drogove, z nizkim radiem krivljenja, z G.657.A1 vlakni, samonosilen in s suho zaščito proti vdoru vode. Kabel je primeren za manjše razdalje od 30 do 150 m (v odvisnosti od klimatskih pogojev po NESC tabeli)

Optični kabel CTC CS

Optični kabel CTC CS (Central Tube Cable Corrugated Steel) je kabel z metalnimi elementi, z jedrom z vzdolžno zaščito proti vdoru vode, z valovitim jeklenim trakom, ki je odlična zaščita proti glodalcem. Kabel je primeren za vpihovanje v cevi ali direktni vkop.

Optični kabel CTC CS LSZH

Optični kabel CTC CS LSZH (Central Tube Cable Corrugated Steel Low Smoke Zero Halogen) je univerzalen kabel za notranjo in zunanjo uporabo. Je kabel z metalnimi elementi, z jedrom z vzdolžno zaščito proti vdoru vode, z valovitim jeklenim trakom, ki je odlična zaščita proti glodalcem in LSZH plaščem. Kabel je primeren za namestitev v cevi ali direktni vkop.

Optični kabel CTC LSZH

Optični kabel CTC LSZH (Central Tube Cable Low Smoke Zero Halogen) je lahek univerzalen kabel za notranjo in zunanjo uporabo brez metalnih elementov, z majhnim premerom, z zaščito proti glodalcem, vzdolžno zaščito proti vdoru vode in LSZH plaščem. Kabel je primeren za vpihovanje v cevi.

Optični kabel CTMC

Optični kabel CTMC (Central Tube Mini Cable) vsebuje vlakna G.657.A1, ki omogočajo nizek radij krivljenja, natezne elemente iz armidnih vlaken in zunanji ovoj iz polipropilena. Kabel ima majhen zunanji premer in je idealen za vpihovanje v mikro cevi.

Optični kabel D-DAC LSZH

Optični kabel D-DAC (Dry Direct Access Cable) je lahek, brez metalnih elementov, robusten, z zaščito proti vodi in negorljivim zunanjim plaščom. Kabel ima prožen, »easy-strippable« plašč in majhen premer, tako, da je povsem primeren za notranjo napeljavo. Primeren je za inštalacijo na prostem (direktno v tla, nad tlemi na fasadah) in notranjih prostorih. Kabel je namenjen za povezavo domov v visokih stavbah. Nudi odlično, hitro in stroškovno učinkovito rešitev za povezavo »optika do doma«.