Prikazanih 4 rezultatov

Optični kabel CTMC

Optični kabel CTMC (Central Tube Mini Cable) vsebuje vlakna G.657.A1, ki omogočajo nizek radij krivljenja, natezne elemente iz armidnih vlaken in zunanji ovoj iz polipropilena. Kabel ima majhen zunanji premer in je idealen za vpihovanje v mikro cevi.

Optični kabel LTMC

Optični kabel LTMC (Loose Tube Mini Cable) je kabel brez metalnih elementov, z vzdolžno zaščito proti vdoru vode, zmanjšanim zunanjim premerom in nizkim radijem krivljenja, z vlakni G.657.A1, za vpihovanje v mini cevi.

Optični kabel LTMC 200µm

Optični kabel LTMC 200µm (Loose Tube Mini Cable 200µm) je kabel brez metalnih elementov, z vzdolžno zaščito proti vdoru vode, z dodatno zmanjšanim zunanjim premerom in nizkim radijem krivljenja, z vlakni G.657.A1 200µm, za vpihovanje v mini cevi. Kabel je primeren za dostop ali FTTx, kjer je potrebno veliko število vlaken v cevi manjšega premera.

Optični kabel LTMC PA 200µm

Optični kabel LTMC PA (Loose Tube Mini Cable Polyamide 200µm) je kabel brez metalnih elementov, z vzdolžno zaščito proti vdoru vode, z zmanjšanim zunanjim premerom in z zunanjim ovojem iz poliamida z nizkim trenjem, za vpihovanje v mini cevi. Kabel je primeren za dostop ali FTTx, kjer je potrebno vpihovanje na dolge razdalje.