Prikazanih 7 rezultatov

Distribucijski inštalacijski optični kabel

Distribucijski inštalacijski optični kabel vsebuje več suho zaščitnih vlaken G.657.A1, ki omogoča nizek radij krivljenja, natezne elemente iz armidnih vlaken, kar zagotavlja dobro natezno trdnost in plašč kabla iz brezhalogenskih termoplastičnih zmesi (LSZH). Posamezna vlakna so primerna za direktno montažo priključka. Uporablja se za notranje inštalacije v suhih prostorih, v notranjosti telekomunikacijskih in podatkovnih sistemih.

Optični kabel Break-Out

Optični kabel Break-Out je sestavljen iz več simplex kablov. Plašč kabla je iz brezhalogenskih termoplastičnih zmesi (LSZH). Kabel je primeren za notranje inštalacije v suhih prostorih, v notranjosti telekomunikacijskih in podatkovnih sistemih.

Optični kabel Duplex ZIP

Optični kabel Duplex je sestavljen iz dveh Simplex kablov. Kabel je primeren za direktno montažo priključka in se uporablja za notranje inštalacije v suhih prostorih, v notranjosti telekomunikacijskih in podatkovnih sistemih.

Optični kabel MDIC LSZH

Optični kabel MDIC (Micro Drop Installation Cable) je poseben kabel z nizkim radijem krivljenja in G.657.A1 vlaknom. Kabel je primeren za notranje inštalacije.

Optični kabel Simplex

Optični kabel Simlpex vsebuje suho zaščito vlakna G.657.A1, ki omogoča nizek radij krivljenja, natezne elemente iz armidnih vlaken, kar zagotavlja dobro natezno trdnost in plašč kabla iz brezhalogenskih termoplastičnih zmesi (LSZH).
Kabel je primeren za notranje inštalacije v suhih prostorih, v notranjosti telekomunikacijskih in podatkovnih sistemih.

Optični kabel STAC

STAC – Soft Tube Access Cable
Optični kabel STAC je poseben notranji/zunanji kabel z vlakni G.657.A2 neobčutljivimi na pregibanje in zaščiten z mehko cevko. Izpolnjuje vse zahteve za FTTH dostopovna omežja: majhen premer, majhna teža, visoka natezna obremenitev in »easy strippable« plašč.
Kabel je namenjen za priključitev zunanje veje na zaključno omarico stranke brez spajanja, kar skrajša čas inštalacije.
Sestavljen je iz dvojnega plašča z radiem krivljenja 90°. Povsem primeren za notranjo uporabo in zaradi rubustnega plašča prav tako za zunanjo inštalacijo. Zunanji plašč se da zlahka odstraniti.
Zaradi (pol) suhe konstrukcije je kabel zelo varen in uporaben v kateremkoli bivalnem prostoru.

Optični kabel STIC

Optični kabel STIC je poseben kabel z vlakni G.657.A2 neobčutljivimi na pregibanje in zaščiten z mehko cevko. Izpolnjuje vse sodobne zahteve inštalacijskega kabla kot je majhen premer, majhna teža, visoka natezna obremenitev in odlična pregibna zmogljivost. Plašč je iz posebnega negorljivega materiala (LSZH), zaradi česa je kabel izredno robusten, vendar fleksibilen z 90° radiem krivljenja.
Zaradi (pol) suhe konstrukcije je kabel zelo varen in uporaben v kateremkoli bivalnem prostoru.