Prikazanih 8 rezultatov

Optični kabel CTC CS LSZH

Optični kabel CTC CS LSZH (Central Tube Cable Corrugated Steel Low Smoke Zero Halogen) je univerzalen kabel za notranjo in zunanjo uporabo. Je kabel z metalnimi elementi, z jedrom z vzdolžno zaščito proti vdoru vode, z valovitim jeklenim trakom, ki je odlična zaščita proti glodalcem in LSZH plaščem. Kabel je primeren za namestitev v cevi ali direktni vkop.

Optični kabel CTC LSZH

Optični kabel CTC LSZH (Central Tube Cable Low Smoke Zero Halogen) je lahek univerzalen kabel za notranjo in zunanjo uporabo brez metalnih elementov, z majhnim premerom, z zaščito proti glodalcem, vzdolžno zaščito proti vdoru vode in LSZH plaščem. Kabel je primeren za vpihovanje v cevi.

Optični kabel D-DAC LSZH

Optični kabel D-DAC (Dry Direct Access Cable) je lahek, brez metalnih elementov, robusten, z zaščito proti vodi in negorljivim zunanjim plaščom. Kabel ima prožen, »easy-strippable« plašč in majhen premer, tako, da je povsem primeren za notranjo napeljavo. Primeren je za inštalacijo na prostem (direktno v tla, nad tlemi na fasadah) in notranjih prostorih. Kabel je namenjen za povezavo domov v visokih stavbah. Nudi odlično, hitro in stroškovno učinkovito rešitev za povezavo »optika do doma«.

Optični kabel LTC CS LSZH

Optični kabel LTC CS LSZH (Loose Tube Cable Corrugated Steel Low Smoke Zero Halogen) je univerzalen kabel za notranjo in zunanjo uporabo z metalnimi elementi, z valovitim jeklenim trakom, ki je odlična zaščita proti glodalcem, z vzdolžno zaščito proti vdoru vode in LSZH plaščem. Kabel je primeren za namestitev v cevi ali direktni vkop.

Optični kabel LTC-S CS HFFR

Optični kabel LTC-S CS HFFR (Loose Tube Cable Slim Corrugated Steel Halogen Free Flame Retardant) je univerzalen kabel za notranjo in zunanjo uporabo z metalnimi elementi, z vzdolžno zaščito proti vdoru vode, z valovitim jeklenim trakom, ki je odlična zaščita proti glodalcem in negorljivim zunanjim plaščem. Kabel izpolnjuje zahteve za požarno varnost v smislu vnetljivosti, emisije dima in strupenih hlapov ter tako zmanjšuje tveganje v primeru požara. Kabel je primeren za hrbtenična omrežja.

Optični kabel LTC-S LSZH

Optični kabel LTC-S LSZH (Loose Tube Cable Slim Low Smoke Zero Halogen) je univerzalen kabel za notranjo in zunanjo uporabo brez metalnih elementov, z vzdolžno zaščito proti vdoru vode, LSZH plaščem, lahek in majhnega premera. Kabel je primeren za vpihovanje v cevi z omejenim prostorom.

Optični kabel LTC-S RP LSZH

Optični kabel LTC-S RP LSZH (Loose Tube Cable Slim Rodent-Protected Low Smoke Zero Halogen) je univerzalen kabel za notranjo in zunanjo uporabo brez metalnih elementov, z zaščito proti glodalcem, z vzdolžno zaščito proti vdoru vode, LSZH plaščem, lahek in majhnega premera. Kabel je primeren za vpihovanje v cevi z omejenim prostorom.

Optični kabel MADC

Optični kabel MADC (Mini Aerial Drop Cable) je univerzalen kabel brez metalnih elementov. Vsebuje vlakna G.657.A1 in ima nizek radij krivljenja. Plašč kabla je iz brezhalogenskih termoplastičnih zmesi (LSZH). Ta zračni FTTx kabel je namenjen za uporabo na prostem in v notranjih prostorih, primeren za inštalacijo na manjših razdaljah.