Pasivna oprema

Pravilno izbrana pasivna oprema je ključnega pomena pri izgradnji sodobnega optičnega omrežja. Za napredno, prilagodljivo, stroškovno učinkovito rešitev, ki je enostavna za namestitev, je pomembno, da se izberejo kakovostne pasivne komponente. Naša ekipa z znanjem in izkušnjami pomaga našim strankam s pravo opremo povezati izhodiščno točko »signala« s končnim uporabnikom in zagotovit, da bo uporabnik storitev dobil, kar obljublja ponudnik storitev.

TKF ACE – Catalogus Connectivity

Showing 1–9 of 18 results

Mini in mikro cevi

Mikro in mini cevi za polaganje direktno v zemljo.

Razlikujemo naslednje:
– mikro cev s premerom do 5 mm, običajno uporabljene kot snop cevi v zaščitnem plašču;
– mini cev s premerom do 16 mm, uporabljena kot snop cevi v zaščitnem plašču ali kot samostojna cev;
– cev s premerom nad 16 mm.

Mikro in mini cevi v zaščitnem plašču

Mikro in mini cevi v zaščitnem plašču je snop mikro ali mini cevi za direktno polaganje v zemljo. Na voljo je širok spekter snopov z veliko različnimi števili in premeri cevi.

Pribor

Ponujamo celovit program visoko kakovostnih konektorjev za cevi: konektorji, zaključni konektorji, zaključni pokrovi, tesnilni elementi (plinska & vodna zamašitev).

Majhna zaključna spojka

Majhna zaključna spojka ACE je primerna za manjše število spojev hišnih priključkov naročnika. Kompaktna velikost in robustna zunanjost omogočata vgradnjo v tesnih prostorih brez ogrožanja funkcionalnosti.

Mikro optična distribucijska spojka

Mikro optična distribucijska spojka je posebej zasnovana za spajanje vlaken LTMC kabla v FTTx omrežjih. Zelo vsestranksa ACE spojka se lahko uporablja za aplikacije pod zemljo ali na prostem.
Edinstvene značilnosti so v skladu z novimi zahtevami trga:
– Kompaktne dimenzije (<2 litra);
– Mehanska in vodotesna zaščita ((IP 68);
– Vsestranska in prilagodljiva uporaba (vkop, na prostem, montaža na fasado) v zunanjem okolju.

ACE kompaktna spojka za optične kable

ACE kompaktna spojka za optične kable je bila razvita za FTTH dostopovna omrežja. Primerna je za spajanje veliko različnih optičnih vlaken mini in mikro kablov. Kompaktna spojka se lahko uporablja za aplikacije pod zemljo ali na prostem.
– Ploščata pravokotna oblika omogoča vgradnjo v omejenem okolju, kot so majhni jaški ali omarice;
– Visoka zmogljivost spojev, do 288 vlaken;
– Na voljo v dveh različicah: višine 380 mm in 450 mm;
– Zelo enostavna in hitra montaža.

ACE spojka za optične kable

ACE spojke za optične kable so na voljo v različnih konfiguracijah in nudijo visoko spojno zmogljivost. Spojka je primerna za spajanje optičnih vlaken podzemljo ali na prostem. Na volje je širok izbor konfiguracij z dodajanjem ACE STHD modulov in / ali pasivnih naprav. Spojka je skladna z večino spojnih zaščit in vrst kablov.

Eaton spojka za optične kable

Eaton spojke za optične kable (SEC15 – max. 96 vlaken, SEC23 – max. 288 vlaken, SEC23 SEII/T 36 – max. 864 vlaken) oz. zaščitno ohišje, se uporabljajo za trajno povezovanje in razvejanost vlaken in optičnih kablov. Prostor za spajanje se nahaja v zaprtem plastičnem ohišju. Spojke so primerne za direktno polaganje v zemljo in zunanjo montažo. V primeru vzdrževanja ali popravila se lahko brez težav odpre in ponovno zapre. Narejena je iz materiala, ki je odporen proti vplivu okolja. Posebna oblika omogoča hitro in enostavno montažo.

ACE zaključna omarica – srednja, velika

ACE zaključna omarica – srednja ali velika, je robustna in ima vključene spojne kasete. Omarica zagotavlja mehansko zaščito za kable, vlakna in spoje. Maksimalna kapaciteta spojev srednje omarice je 48 in 96 velike. Število kabelskih uvodnic se lahko prilagodi in je odvisno od števila in vrste kablov, ki jih je potrebno zaključit. Omarice se uporabljajo v zaprtih prostorih ali v notranjosti uličnega kabineta. Dostop do notranjosti omarice je zavarovan s ključavnico.