V FTTx omrežju je komunikacijska omara del POP-a (point of presence), ki je eden najbolj zahtevnih delov omrežja. To je središče omrežja, kjer so narejene vse povezave in je nameščena aktivna oprema. Bistveno je, da se izključijo številna tveganja med inštalacijo in delovanjem. ACE komunikacijske omare so zanesljiva rešitev za zaključitev in upravljanje optičnih kablov, optičnih povezovalnih vrvic.

Prikazanih 2 rezultatov

ACE komunikacijske omare

ACE komunikacijske omare so namenjene za ustrezno namestitev pasivnih in aktivnih komponent. Sistem se odlikuje z odprto zasnovo za maksimalno prilagodljivost. Okvir omare ponuja standardni prostor 47 HU in lahko se namesti na različne globine. Sistem nudi prostor za namestitev patch panelov, optičnih delilnikov in drugih 19” komponent. Na voljo so različne dimenzije. Modularna rešitev zagotavlja večjo fleksibilnost za različne aplikacije.

ACE ulični kabinet

ACE ulični kabineti predstavljajo prilagodljivo rešitev za FTTx omrežja. Na voljo so z vgrajenimi spojnimi in delilnimi ploščami. Zaradi svoje prilagodljivosti predstavljajo rešitev za vse rezlične vrste konfiguracije omrežja. Zunanje ohišja je iz polikarbonata. Kabinet tako ponuja optimalno zaščito pred zunanjimi in zagotavlja brezhibno delovanje fizične omrežne infrastrukture.
Poleg odlične zunanje mehanske zaščite, kabinet omogoča hitro in varno notranjo namestitev.
Zaradi vnaprej sestavljenih možnosti je omogočena priročna izvedba implementacije različnih konceptov omrežja.