Spojke za optične kable so zasnovane tako, da zagotavljajo prilagodljive rešitve za spajanje in odvod optičnih kablov v vseh okoljih. Portfolij ACE spojk za optične kable temelji na dolgoročnih izkušnjah, znanju in tesnem sodelovanju s strankami.
Spojke so na voljo v različnih konfiguracijah in omogočajo visoko število spojev.

Prikazanih 5 rezultatov

Majhna zaključna spojka

Majhna zaključna spojka ACE je primerna za manjše število spojev hišnih priključkov naročnika. Kompaktna velikost in robustna zunanjost omogočata vgradnjo v tesnih prostorih brez ogrožanja funkcionalnosti.

Mikro optična distribucijska spojka

Mikro optična distribucijska spojka je posebej zasnovana za spajanje vlaken LTMC kabla v FTTx omrežjih. Zelo vsestranksa ACE spojka se lahko uporablja za aplikacije pod zemljo ali na prostem.
Edinstvene značilnosti so v skladu z novimi zahtevami trga:
– Kompaktne dimenzije (<2 litra);
– Mehanska in vodotesna zaščita ((IP 68);
– Vsestranska in prilagodljiva uporaba (vkop, na prostem, montaža na fasado) v zunanjem okolju.

ACE kompaktna spojka za optične kable

ACE kompaktna spojka za optične kable je bila razvita za FTTH dostopovna omrežja. Primerna je za spajanje veliko različnih optičnih vlaken mini in mikro kablov. Kompaktna spojka se lahko uporablja za aplikacije pod zemljo ali na prostem.
– Ploščata pravokotna oblika omogoča vgradnjo v omejenem okolju, kot so majhni jaški ali omarice;
– Visoka zmogljivost spojev, do 288 vlaken;
– Na voljo v dveh različicah: višine 380 mm in 450 mm;
– Zelo enostavna in hitra montaža.

ACE spojka za optične kable

ACE spojke za optične kable so na voljo v različnih konfiguracijah in nudijo visoko spojno zmogljivost. Spojka je primerna za spajanje optičnih vlaken podzemljo ali na prostem. Na volje je širok izbor konfiguracij z dodajanjem ACE STHD modulov in / ali pasivnih naprav. Spojka je skladna z večino spojnih zaščit in vrst kablov.

Eaton spojka za optične kable

Eaton spojke za optične kable (SEC15 – max. 96 vlaken, SEC23 – max. 288 vlaken, SEC23 SEII/T 36 – max. 864 vlaken) oz. zaščitno ohišje, se uporabljajo za trajno povezovanje in razvejanost vlaken in optičnih kablov. Prostor za spajanje se nahaja v zaprtem plastičnem ohišju. Spojke so primerne za direktno polaganje v zemljo in zunanjo montažo. V primeru vzdrževanja ali popravila se lahko brez težav odpre in ponovno zapre. Narejena je iz materiala, ki je odporen proti vplivu okolja. Posebna oblika omogoča hitro in enostavno montažo.