Zaključne omarice so zadnja točka v omrežju, namenjene mehanski zaščiti spojev in pritrdilnim točkam za adapterje in priključke. Zaključne omarice so na voljo v različnih velikostih in konfiguracijah. Majhna omarica se uporablja v prostoru pri končnem uporabniku, srednja v v nadstropjih večstanovanjskih zgradb in velike omarice se običajno uporabljajo v kleti. Zaključne omarice se dobavijo s pokrovi spojnih kaset, primernimi kabelskimi vhodi in različnimi dodatki.

Prikazanih 4 rezultatov

ACE zaključna omarica – srednja, velika

ACE zaključna omarica – srednja ali velika, je robustna in ima vključene spojne kasete. Omarica zagotavlja mehansko zaščito za kable, vlakna in spoje. Maksimalna kapaciteta spojev srednje omarice je 48 in 96 velike. Število kabelskih uvodnic se lahko prilagodi in je odvisno od števila in vrste kablov, ki jih je potrebno zaključit. Omarice se uporabljajo v zaprtih prostorih ali v notranjosti uličnega kabineta. Dostop do notranjosti omarice je zavarovan s ključavnico.

ACE omarica naslednje generacije (NGB2 Splice, NGB2 Light Splice)

ACE omarica naslednje generacije (NGB2 Splice, NGB2 Light Splice) s kompaktnim ohišjem je primerna za montažo na steno in drogove. Razvita je za omrežno arhitekturo PON in P2P FTTH. Zagotavlja mehansko in vodotesno zaščito IP55. Na voljo je celotna paleta tesnil in uvodnic za zaključitev kablov različnih konstrukcij in premerov.

Zidne kovinske omarice

V našem prodajnem programu so na voljo tudi različne vrste zidnih kovinskih omaric podjetja EFB-Elektronik.

Več o izdelkih si prebite v zavihku “opis”.

FTTH plastična zidna omarica

FTTH plastična zidna omarica se uporablja za prekinitev zunanjega optičnega kabla v optični inštalacijski kabel. Montira se lahko v ali na steno.
– Plastično ohišje je opremljeno z varnostno ključavnico in zunanjim okvirjem za vgradnjo v steno.
– Vrata imajo silikonsko tesnilo za zagotovitev zaščite IP54.
– Na vrhu sta dve odprtini za vhod in izhod kabla; na obeh straneh in na dnu sta dve odprtini za kabelsko uvodnico PG16.
– Dno ohišja je zasnovano za montažo in shranjevanje odvečnega optičnega kabla.