Da lahko izpolnimo številne zahteve imamo v naši ponudbi tudi široko paleto zaključnih kablov, povezovalnih vrvic in adapterjev. Poleg standardnih izdelkov so na voljo tudi po meri izdelane rešitve. S strani dobavitelja je kakovost zagotovljena z nadzorom iz proizvodnje preko montaže vse do končne inštalacije.

Prikazanih 3 rezultatov

Zaključni kabli

Optični zaključni kabli se uporabljajo za zaključitev optičnih kablov v delilnikih. Zaključni kabli so optična vlakna na eni strani zaključena z optičnim konektorjem. Kabli so lahko različnih dolžin in tipov konektorjev. Izbirate lahko tudi med enorodovnim in mnogorodovnim tipom optičnega vlakna. Pri zaključevanju optične poti se pogosto nabere veliko število optičnih kablov. V veliko pomoč so tanjši zaključni kabli različnih barv, ki omogočajo lažje upravljanje z visoko gostoto optičnih kablov.

Povezovalne vrvice

Povezovalne vrvice imajo podobne lastnosti kot zaključevalni kabli, razlikujejo se v tem, da imajo povezovalne vrvice na obeh straneh konektor. Uporabljajo se pri povezavi delilnika s specifičnimi napravami.

Adapterji

Adapterji so komponente z dvema ali več optična priključkoma. Na voljo so različni tipi. Vgradijo se na sprednjo ploščo delilnika. Namen adapterjev je zaključitev optičnega kabla in nadaljnja povezava do specifičnih naprav.