Varnost uporabniških omrežij

Današnji potrošniki so vse bolj povezani, vendar so orodja za njihovo zaščito razdrobljena. Uporabniki so zaskrbljeni zaradi zasebnosti in varnosti svojih IoT naprav. To ne velja le za računalnike in telefone, ampak tudi za pametne televizorje, igralne konzole, robotske sesalnike, pečice, kamere, grelnike – vse, kar je povezano v domačem omrežju. Digitalna življenja potrošnikov postajajo dostopna spletnim grožnjam in hekerjem.

Varnost domačega omrežja

NAGRA Scout operaterjem širokopasovnih storitev zagotavlja inteligentno zaščito domačega uporabniškega omrežja. Programsko opremo je mogoče enostavno integrirati v združljive obstoječe ali nove domače prehode/usmerjevalnike tako, da lahko vaše stranke preprosto upravljajo in spremljajo dejavnost domačega omrežja z eno samo aplikacijo.

Prilagodljiva zaščita

Adaptive Protection

Izkoristite napredno varnostno zaščito, saj se rešitev prilagaja spreminjajočemu vedenju in vzorcem groženj, da zaščiti potrošnika in prepreči napade, še preden se zgodijo. NAGRA Scout skrbi za varnost uporabniškega omrežja, medtem ko imajo potrošniki popoln nadzor.

Zaščita gospodinjstev

Zaščitite celotno gospodinjstvo z vrsto orodij, kot so upravljanje gesel, starševski nadzor in čas dostopa do naprav. Potrošniki lahko nadzorujejo tudi dostop do določenih kategorij vsebin, da zagotovijo varnost celotne družine.

Household Protection

Prednosti za naročnike

Subscriber Benefits

NAGRA Scout nudi opomnike in opozorila o dejanjih, ki so pomembna za naročnike, kot so npr. obvestila kadar niso doma. Zaščito lahko razširijo na nove naprave in družinske člane, vključno s tistimi, ki živijo drugje.

Izboljšano reševanje težav pri "prvem klicu"

Improve First-Call Closure Rates

NAGRA Scout ne ščiti le širokopasovnih naročnikov, temveč zagotavlja tudi podatke o uporabi naprav in omrežja v realnem času, kar pomaga izboljšati reševanje težav pri »prvem klicu« in zagotavlja vpogled v nenehen razvoj omrežja.

Vse na enem mestu

Preprosto upravljajte in spremljajte svoje digitalno življenje z eno aplikacijo.

Enostavna integracija

Aplikacija in preprost vmesnik, ki sta integrirana v domač prehod, usmerjevalnik ali modem.

Zaščita 24/7

Brezskrbno uživajte v digitalnem življenju s 24-urno zaščito.

Vrhunska varnost za prihodnost

Izkoristite vse bolj učinkovito zaščito zahvaljujoč zmožnosti platforme, da se uči iz vedenja množic in vzorcev groženj.

 

 

NAGRA ima bogate izkušene s področja plačljive televizije, kibernetske varnosti in interneta stvari (IoT). Te izkušnje presegajo zgolj razvoj rešitev ter omogočajo operativno podporo in upravljanje storitev, ki temeljijo na rešitvah, ki so zasnovane z možnostmi nadaljnjega razvoja.

NAGRA je edini ponudnik, ki ima varnostno-operativni center (SOC) kot akreditiran laboratorij za varnost IoT. Njihovo lastno znanje in izkušnje omogoča zaustavitev napadov in ne samo sprožitev alarmov ob nevarnosti.

Dodatno raziščite prednosti tako, da prenesete podatkovni list

 

Prenesi zdaj

 

 

Želite izvedeti več?

Kontaktirajte nas za sestanek in skupaj bomo poiskali za vas najboljšo rešitev.

Kontaktirajte nas

Vsebine

Z vami delimo naše znanje in izkušnje. Trudil se bomo, da bodo vsebine čim bolj koristne. Spremljajte naše strokovne vsebine, seznanite se z novostmi in dogodki.

Uvajanje 10G PON: Kako začeti

Uvajanje 10G PON: Kako začeti

  Po navadi je začetek najtežji del projekta. Lažje je nadaljevati, če projekt razdelite na posamezne faze (ga razčlenite), s tem tudi lažje razumete posamezne faze in nato združeno...
Preberi več

Povežite se z nami

Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov. Pogoji uporabe

Zaupajte nam vaš e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o novostih.