Povečajte prihodke in ostanite konkurenčni s cenovno dostopno, prilagodljivo in preizkušeno GO Live OTT rešitev

Uporabniki vse bolj povprašujejo po celoviti mobilni zabavni izkušnji. Številni ponudniki storitev nimajo ustrezne tehnologije niti ustreznih virov, da bi sledili temu trendu in ostali konkurenčni.

Za reševanje tega izziva potrebujete pravo OTT rešitev, ki vam zagotavlja pretočne video storitve na različnih naročnikovih pametnih napravah, video storitve z bogatimi funkcijami in nemotenim delovanjem, kar predstavlja pravo rešitev za pretvorbo predplačniških strank v stalne naročnike. Če kot operater teh funkcij ne morete ponuditi, bo veliko naročnikov tovrstne storitve verjetno poiskalo drugje.

Da se to ne bi zgodilo, lahko ta izziv rešite na način, da sprejmete preverjeno in popolno OTT rešitev za  iOS, Android in TV naprave.

Prava OTT rešitev je prilagodljiva, enostavna za integracijo, omogoča hitro izvedbo in zagotavlja najvišjo kakovost in zaščito video vsebin. Ne glede na to, ali ste operater paketa televizijskih programov ali direktor komunikacij, morate zagotoviti, da je vsebina zaščitena in predvajana v optimalnih pogojih.

Dobra novice je, da odstajajo rešitve, ki ustrezajo temu povpraševanju in tako številni operaterji že izkoriščajo številne prednosti učinkovite OTT rešitve na ključ. Z uspešnimi uvedbami po vsem svetu je rešitev NAGRA GO Live, rešitev, ki ustreza trendu in reševanju izziva. GO Live rešitev je varna, stroškovno dostopna, ki omogoča hitro uvedbo na trgu ter ponudnikom vsebin/storitev omogoča prenos video in audio vsebin, prenos televizijskih programov v živo s popolnim EPG, s funkcijo zagona vsebin in prenosa vsebin na različne naprave (start-up in catch-over). Rešitev trenutno uporabljajo operaterji z naročniki v več kot 150 državah.

Jasno je, da operaterji potrebujete stroškovno učinkovito rešitev, ki jo je mogoče hitro zagnat. Ne glede na to, kakšna rešitev izberete, mora biti enostavna za uporabo, hkrati pa omogočit tudi funkcije in storitve, ki so potrebne, da bo uporabnik zadovoljen. Da se kot ponudnik storitev lahko pravilno odločite, so tu merila, ki jih je potrebno iskati pri razmisleku o rešitvi OTT.

Ekonomična in hitra uporaba

Prava rešitev bo tako celovita kot cenovno dostopna. Poslovni model za GO Live temelji na nizki začetni ceni in postopni rast sistema (Pay-as-you-grow). Operaterji lahko začnete tudi s preprosto rešitvijo z zmanjšanim naborom funkcij, nato pa postopoma dodajate funkcije in razširitev nabor naprav. Takšna rešitev je idealna za dodajanje OTT naprav v obstoječi sistem plačljivih TV vsebin in storitev ali za preizkušanje novih storitev.

Operaterji prav tako morate razmisliti tudi o rešitvi, ki se lahko hitro začne uporabljati. Predstavitev GO Live rešitve se lahko nastavi v samo nekaj minutah, popolna uvedba pa začne delovati v samo 30 dneh. Vse skupaj je izvedljivo zato, ker ima GO Live že aplikacije za iOS, Android, Apple TV, AndroidTV, FireTV, Chromecast in Roku. S strojno opremo ni dodatnih stroškov saj osnovno infrastrkturo podpirajo Amazon Web Services (AWS).  En klik in storitev je pripravljena za uporabo.

Enostavna namestitev in enostavna uporaba

Preprostost je vedno ključnega pomena, še posebej takrat, ko primanjkuje virov za integracijo in upravljanje rešitve. Za uporabo GO Live je potreben preprost spletni brskalnik. Uporabniki bodo po varni prijavi vstopili v nadzorni center, ki ga odlikuje uporabniku prijazen vmesnik za dostop do različnih orodij. Orodja omogočajo ustvarjanje komercialnih ponudb, aktiviranje kanalov v živo, kodiranje videoposnetkov in upravljanje naročnikov. Prilagodi se uporabnikovemu edinstvenemu okolju, ne glede na to ali se uporablja samostojno ali kot del celotnega operativnega centra.

Napredne funkcije, ki jih uporabniki zahtevajo

Bistvo vsake rešitve je zagotoviti uporabniku prijazno izkušnjo s pretočnimi video vsebinami. Pravo rešitev lahko uporabimo za ustvarjanje prilagojenih TV programov oz. TV paketov ali katalogov vsebin in elektronskih vodičev programov (EPG) oz. sporedov, vsebin na zahtevo (VoD), ogled programov s časovnim zamikom ali prenos vsebin za ogled brez internet povezave. V primeru širitve na globalno občinstvo je treba omogočiti podporo za upravljanje jezika in podnapisov.

Zaščita vsebine

Upoštevati je potrebno tudi zaščito vsebine. V kombinaciji z varnostno platformo NAGRA je GO Live v skladu z vsemi hollywoodskimi studijskimi standardi, ki operaterjem zagotavljajo nadzor nad njihovo vsebino.

Želite izvedeti več in preizkusit OTT rešitev GO Live?

Kontaktirajte nas

 

Zadnje objave

Povežite se z nami

Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov. Pogoji uporabe

Zaupajte nam vaš e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o novostih.