Waystream MS7000 - FTTH dostopovno stikalo

Dostopovna stikala zadnje generacije vam omogočajo izgradnjo zanesljivega in za upravljanje, enostavnega omrežja FTTH, ki vašim strankam zagotavlja odlične podatkovne, glasovne in video storitve.

Waystream_MS7000Dostopovna stikala zadnje generacije vam omogočajo izgradnjo zanesljivega in za upravljanje, enostavnega omrežja FTTH, ki vašim strankam zagotavlja odlične podatkovne, glasovne in video storitve.

MS7000 je Layer 2 dostopovno stikalo, zasnovano za FTTx omrežja, agregacijo omrežij, klasifikacijo in prioritizacijo prometa. S tem zagotavlja ultimativno uporabniško izkušnjo.

MS7000 ja na voljo v 24 ali 48 portni izvedbi. 1 / 2.5Gbit/s ethernet porte dopolnjujejo štirje 10Gbit/s uplink porti (SFP+), kateri so posebej zasnovani za širokopasovna omrežja, ter zagotavljanje podatkovnih, glasovnih in video storitev.

Waystream_FTTH_MS7000

MS7000 ima hibridno zasnovo, switch ASIC zagotavlja wire-speed hitrosti pretoka, omrežni procesor (NPU) dodaja napredne funkcije in edinstvena orodja za odpravo težav.

Z majhno obliko in edinstvenim pretokom zraka “front to side” je MS7000 zanesljiva platforma za dolgoletno zagotavljanje storitev. Prav tako je na voljo izvedba z razširjenim temperaturnim območjem delovanja (-20°C do +70°C), katera omogoča namestitev v ulične kabinete, POPe in ostala okolja.

IBOS operacijski sistem, kateri teče na Waystream stikalih, odlikuje bogat nabor funkcionalnosti in zanesljivo delovanje. Različne Layer 2 funkcije zagotavljajo redundantno in visoko razpoložljivo delovanje omrežij za poslovne in rezidenčne FTTx uporabnike.

MS7000 se lahko uporablja v različnih omrežnih topologijah, kot so

 • “VLAN per customer” v kombinaciji s servisnim usmerjevalnikom (BNG) in opcijsko RADIUS kontrolo dostopa/prometa
 • “Service VLAN”, kjer MS7000 skrbi za varno izolacijo končnih uporabnikov s pomočjo MACFF
 • TR-101 topologije s VLAN translacijo
 • PPPoE z “intermediet agent” funkcionalnostmi za identifikacijo strank

PREDNOSTI

 • Podpora Service VLAN in VLAN per customer z naprednimi QOS funkcijami
 • 4 in 48 portne izvedbe z štirimi 10Gbit/s uplink porti
 • Pretok zraka “front to side” za optimalno hlajenje/li>
 • Učinkovita TV distribucija, vključno s meritvami kakovosti storitev in telemetrijo
 • izvedbe z razširjenim temperaturnim območjem od -20 do +70 °C

Serija MS7000 je na voljo v naslednjih modelih:

 • MS7024-AC / MS7024-DC

Uplink: 4 x 10 GE (SFP+) portov. Downlink: 24 x 1/2,5 GE (SFP) portov. Hlajenje »front to side«. Vsi priključki spredaj z dodatnim DC vhodom za napajanje na zadnji strani za redundantno napajanje.

 • MS7048-AC / MS7048-DC

Uplink: 4 x 10 GE (SFP+) portov. Downlink: 48 x 1/2,5 GE (SFP) portov. Hlajenje »front to side«. Vsi priključki spredaj z dodatnim DC vhodom za napajanje na zadnji strani za redundantno napajanje.

 • MS7024E-AC / MS7024E-DC

Uplink: 4 x 10 GE (SFP+) portov. Downlink: 24 x 1/2,5 GE (SFP) portov. Hlajenje »front to side«. Vsi priključki spredaj z dodatnim DC vhodom za napajanje na zadnji strani za redundantno napajanje. Razširjeno delovno temperaturno območje od -20 do +70 °C

 • MS7048E-AC / MS7048E-DC

Uplink: 4 x 10 GE (SFP+) portov. Downlink: 48 x 1/2,5 GE (SFP) portov. Hlajenje »front to side«. Vsi priključki spredaj z dodatnim DC vhodom za napajanje na zadnji strani za redundantno napajanje. Razširjeno delovno temperaturno območje od -20 do +70 °C

Želite izvedeti več?

Kontaktirajte nas

 

Datasheet Waystream MS7000

 

Zadnje objave

Povežite se z nami

Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov. Pogoji uporabe

Zaupajte nam vaš e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o novostih.