Genexis FiberTwist – Network termination

FiberTwist je edinstvena FTTH povezovalna rešitev, ki na novo definira velikost, enostavno namestitev in prilagodljivost za distribucijo pasovne širine optičnih vlaken po domu. S FiberTwistom potrebujete samo en izdelek za pokrivanje vseh potreb uporabe v vašem omrežju (GPON, Point-to-Point in naslednje generacije XGS-PON ter 10G Point-to-Point).

Pametna, enostavna in hitra namestitev

Kompaktna oblika FiberTwist FTU je bila posebej zasnovana za hitro, učinkovito in enostavno namestitev na kateri koli lokaciji. Njegova elegantna zasnova omogoča, da ga postavite kjer koli v vašem domu.

Ta edinstvena zasnova in velikost omogočata celo podvojitev števila instalacij na dan, kar vam zagotavlja konkurenčno prednost na rastočem trgu FTTH.

Lastna namestitev z enim zasukom

Preprosta namestitev, ki jo lahko končni uporabnik opravi sam (DIY) je bila v industriji že večkrat zahtevana. Razlog za to je seveda znižanje operativnih stroškov s prihrankom pri montaži, kar je zelo zaželeno pri omrežnih operaterjih.

FiberTwist uvaja namestitveni mehanizem, ki ga v izdelkih FTTH še nismo videli. Z enim zasukom lahko vsak končni uporabnik sam namesti aktivni modul na FTU (Fiber Termination Unit). Brez težav, brez zapletov, brez stresa. 100 % natančna namestitev, samo z enim zasukom.

Največja prilagodljivost

Ne glede na to, ali iščete GPON, XGS-PON, Point-to-Point ali optični patch through produkt, FiberTwist zajema vse. Razmišljate o heterogenem omrežju ali prehodu z enega omrežja na drugega? FiberTwist je zahvaljujoč svoji prilagodljivosti popolna rešitev za vse izzive.

FiberTwist vključuje tudi možnosti, kot sta CATV in FXS. Prav tako zagotavlja podporo za omrežja z enojnimi in dvojnimi vlakni, za eno in več družinske hiše ter funkcije usmerjanja. Z napravo FiberTwist potrebujete samo en izdelek, ki pokriva vsak scenarij uvajanja v vašem omrežju.

Najboljši celotni stroški lastništva (TCO)

FiberTwist je bil zasnovan v sodelovanju z monterji in operaterji, pri čemer je bil v središču razvoja končni uporabnik. Zahvaljujoč pametni zasnovi, enostavni vgradnji in fleksibilnosti zagotavlja najnižje skupne stroške v celotni verigi, ne samo v domovih. Manj obiskov monterjev na domu, medtem ko svojim strankam še vedno nudite vrhunske storitve.

Genexis FiberTwist je na voljo v naslednjih serijah:

FiberTwist P2000 Point-to-Point (PtP)

 • Patentiran vmesnik FiberTwist z zasukom na FTU ali Bracketu, ki omogoča preprosto namestitev, ki jo končni uporabnik naredi sam
 • Prilagodljivo upravljanje prek TR-069, CLI, DHCP/TFTP in SNMP
 • Izbirno integriran CATV sprejemnik
 • Do 4 gigabitne LAN porte za povezavo zunanjih naprav

FiberTwist G2000 (GPON)

 • Patentiran vmesnik FiberTwist z zasukom na FTU ali Bracketu, ki omogoča 100 % varno namestitev, ki jo končni uporabnik naredi sam
 • Izbirno integriran CATV sprejemnik
 • Do 4 gigabitne LAN porte za povezavo zunanjih naprav
 • Interoperabilen z glavnimi blagovnimi znamkami OLT-jev v konfiguracijah storitev trojček (triple-play)

FiberTwist FTU (Fiber Termination Unit)

 • Kompaktni FTU, združljiv z vsemi aktivnimi enotami FiberTwist
 • Primeren za priključne kable in mikro cevi do vključno 10 mm
 • Izbira treh optičnih vhodov (zgoraj, spodaj, zadaj)
 • Priključki za dodatne patch-in in patch-out povezave
 • Stenska priključna doza s priloženo šablono za vrtanje, tesnilom, pritrdilnimi vijaki, kabelskimi vezicami, penastimi kabelskimi oblogami in nosilec spojev
 • Opcijsko je na voljo pokrov za zaščito namestitve

Želite izvedeti več o FiberTwist napravi?

Kontaktirajte nas

Genexis_FiberTwist_Datasheet

 

 

Zadnje objave

Povežite se z nami

Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov. Pogoji uporabe

Zaupajte nam vaš e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o novostih.