Uvajanje 10G PON: Kako začeti

 

Po navadi je začetek najtežji del projekta. Lažje je nadaljevati, če projekt razdelite na posamezne faze (ga razčlenite), s tem tudi lažje razumete posamezne faze in nato združeno celoto. Če razmišljate o uvajanju 10G PON tehnologije, začnimo z razčlenitvijo:

 

Izberite svojo tehnologijo 10G PON

Integrirajte nove sisteme in tehnologijo v svoj BSS/OSS

Uvedite in namestite 10G PON sisteme

 

Projekt smo poenostavili in nekateri boste mnenja, da smo ga poenostavili preveč. Vendar menimo da se boste strinjali, da obstajajo tri glavna področja na katera se je treba osredotočiti. Vedeti morate, da niste sami pri nameri uvedbe 10G PON tehnologije. V Calixovih raziskavah trga  je 75 odstotkov sodelujočih navedlo, da nameravajo uvesti 10G PON v naslednjih treh letih.

Če želite poenostaviti svojo uvedbo 10G PON, imamo na voljo koristne vire, osredotočene na ključna področja.

Prenesite našo e-knjigo »5 ključnih vprašanj o uvajanju PON«.

V tej e-knjigi nudimo odgovore na pet najpomembnejših vprašanj, ki si jih morate zastaviti če želite načrtovati in oblikovati omrežja, ki podpirajo sedanje in prihodnje tehnologije. Če odgovorite na ta vprašanja, boste bolje pripravljeni za sprejemanje premišljenih odločitev in premagovanje običajnih izzivov, ki se lahko pojavijo med postopkom uvajanja.

Z izkoriščanjem našega strokovnega znanja in virov, lahko poenostavite procese uvajanja 10G PON omrežja in zagotovite, da je vaše omrežje zasnovano tako, da podpira vaše poslovne potrebe sedaj in v prihodnosti.

 

Zadnje objave

Povežite se z nami

Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov. Pogoji uporabe

Zaupajte nam vaš e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o novostih.