Genexis Pulse – Extender in repeater

Vsi si želimo hitro in kakovostno internetno izkušnjo, vsaka soba v domu mora imeti celovito in stabilno povezavo. Vse več naprav je povezanih in postavljenih v vsak kotiček doma.

S serijo Pulse je to izkušnjo mogoče zagotoviti, saj lahko podaljša WiFi signal prek kabla Ethernet in ponovi Wi-Fi signal prek brezžične povezave. V vsakem primeru je končni uporabnik popolnoma povezan.

Majhna oblika in več možnosti namestitve

Izgled naprave in možnosti namestitve sta zelo pomembni. Postavitev extenderja je pomembna pri zagotavljajo povezave povsod doma, zato je pomembno, da so izdelki oblikovani tako, da jih je mogoče postaviti in namestiti kamor koli.

Pulse je zasnovan s tem v mislih. Njegova majhna oblika, možnost stenske ali namizne namestitve ter elegantna oblika omogočata, da Pulse postavite kamor koli in zagotovite popoln WiFi.

Genexis_Pulse_EX400
Genexis_Pulse_EX400_1

Modularna programska oprema 3-v-1

Edinstvena lastnost serije Pulse je, da ima integrirano programsko opremo 3-v-1. Pulse torej ni samo extender ali repeater, ampak lahko deluje tudi kot polno funkcijski usmerjevalnik za manjše domove.

Kot operater ne potrebujete več tri različne naprave za vaše stranke, Pulse pokriva vse WiFi možnosti, saj jih je mogoče tudi povezati med seboj.

Zero-Touch-Pairing

Zero-Touch-Pairing je zasnovan za poenostavitev namestitve, konfiguracije in varnosti za končnega uporabnika.

Ko povežete napravo Pulse z napravo Pure, se bosta oba samodejno konfigurirala s poverilnicami WiFi usmerjevalnika. Ob posodobitvi ali spremembi bo Pulse samodejno opravil konfiguracijo. Vse to zagotavlja boljšo izkušnjo WiFi za vaše stranke.

Deluje na programski opremi GenXOS

GenXOS je programska oprema, ki temelji na OpenWRT. To vam ponudbniku storitev predstavlja veliko prednost, saj vam omogoča neodvisno dodajanje modulov, ki temeljijo na OpenWRT.

Z GenXOS je mogoče napravo Pulse povezati s CloudSight, ki ponudniku storitev omogoča WiFi analizo in pomoč končni stranki na daljavo.

Genexis Pulse EX400

  • Majhna velikost, prilagodljive možnosti namestitve v prostor
  • MU-MIMO (Multi-User, Multiple Input, Multiple Output) in WiFi 802.11ac Wave 2
  • radijska tehnologija 4x4: razširjena pokritost in večja zmogljivost
  • WMM za izboljšano kakovost storitev
  • Enostavna postavitev/namestitev
  • Brezhibna interoperabilnost s številno paleto domačih prehodov
  • Združljiv s stenskim nosilcem
  • Združljiv s platformo CloudSight

Želite izvedeti več o Pulse napravi?

Kontaktirajte nas

Genexis_Pulse_Datasheet

 

 

Zadnje objave

Povežite se z nami

Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov. Pogoji uporabe

Zaupajte nam vaš e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o novostih.

soap2day