Storitve

Z našo ekipo strokovnjakov, ki se redno strokovno usposablja, spremlja trende in nadgrajuje znanje, vam zagotavljamo vrhunsko podporo pri delovanju in odpravi napak optičnih omrežij.

Tehnična podpora

Vsako omrežje je edinstveno in zahteva tehnično podporo. Z visoko usposobljenimi inženirji in strokovnim znanjem zagotavljamo vrhunsko raven tehnične podpore, pomagamo v kompleksnem okolju povečati vrednost omrežja in zagotovimo, da omrežje deluje brezhibno.

  • Reševanje težav v omrežju v najkrajšem možnem času
  • Ustrezna podpora za strojno in programsko opremo
  • Odzivnost ob kritičnih dogodkih
  • Storitev se izvaja na daljavo ali na lokaciji naročnika

Optisis izobraževanje

Optisis izobraževanje

Pod vodstvom naših visoko izobraženih in izkušenih inženirjev pridobite teoretično in praktično znanje vezano na današnje izzive FTTH omrežij in OTT storitev. Izobraževanje prilagodimo vašim specifičnim potrebam, željam in predhodnemu znanju.

  • Sodobno FTTH omrežje – nudimo vam dostop do najnovejših znanj na področju FTTH tehnologij. Pokrivamo tako pasivni, kot aktivni del tehnologij. Tehniki in inženirji pridobijo znanje za uspešno upravljanje FTTH omrežja.
  • OTT multimedijske storitve – izobraževanje na temo prenosa multimedijskih vsebin v svetu telekomunikacij. Spoznali boste osnove Over-the-top (OTT) in potek prenosne poti video vsebin preko internetnega omrežja.

Svetovanje in načrtovanje

Skrbno načrtovanje omrežja vodi v stroškovno učinkovito in prilagodljivo omrežje. Dobro načrtovanje je ključ za zmanjšanje investicije in izboljšanje povprečnega dobička na priključenega uporabnika.

Poznamo celotno področje, tako pasivni kot aktivni del optičnega omrežja. Poskrbimo za analizo stanja, načrtovanje, izvedbo in podporo. Skupaj z vami preučimo tako tehnične kot poslovne vidike. Rešitev, ki je v skladu s trendi razvoja prilagodimo vašim zahtevam in pričakovanjem.

Vsebine

Z vami delimo naše znanje in izkušnje. Trudil se bomo, da bodo vsebine čim bolj koristne. Spremljajte naše strokovne vsebine, seznanite se z novostmi in dogodki.

Uvajanje 10G PON: Kako začeti

Uvajanje 10G PON: Kako začeti

  Po navadi je začetek najtežji del projekta. Lažje je nadaljevati, če projekt razdelite na posamezne faze (ga razčlenite), s tem tudi lažje razumete posamezne faze in nato združeno...
Preberi več

Povežite se z nami

Seznanjen sem z Izjavo o varstvu osebnih podatkov. Pogoji uporabe

Zaupajte nam vaš e-mail naslov in z veseljem vas bomo obveščali o novostih.